خانه / بهداشت و سلامت / تغذیه در بیماری ها

تغذیه در بیماری ها

تغذیه صحیح علاوه بر نقش ارزنده و بارزی که در پیشگیری از بروز بیماری‌ها بر عهده دارد، به طور مستقیم و غیرمستقیم در درمان بسیاری از بیماری‌ها و یا کاهش شدت، طول مدت ابتلا و عوارض آنها نیز موثر است. بهره‌گیری از برنامه غذایی مناسب از یک سو سبب تامین نیازهای مبرم انسان به مواد مغذی برای انجام امور حیاتی، رشد و نمو و ترمیم آسیب‌های وارده به بدن می‌شود و از سوی دیگر، سیستم ایمنی را برای مقابله موثر با عوامل بیماری‌زا تقویت می‌کند. رعایت رژیم غذایی ویژه هر بیماری موجب می‌شود که دستگاه‌های گوناگون بدن از زیان‌های مصرف نامتناسب برخی مواد مغذی که بر اثر تغییرات فیزیولوژیک ناشی از بروز بیماری ایجاد شده‌اند، مصون بمانند و در ضمن، از مزایای مصرف برخی دیگر از مواد مغذی که به درمان علل و زمینه‌های بیماری کمک می‌کنند، بهره‌مند شوند. براین اساس، در این کتاب ، به ارایه کلیات رژیم‌های غذایی ویژه بیماری‌های گوناگون می‌پردازیم تا بیماران و اطرافیان ایشان با اصول مراقبت‌های تغذیه‌ای و رژیم درمانی مربوط به بیماری خود آشنا شوند. ذکر این نکته بسیار ضروری است که رژیم غذایی هر بیمار باید با توجه به شرایط فردی و وضعیت بیماری وی از سوی متخصصان تغذیه و رژیم درمانی تنظیم شود



پشتیبانی تلگرام
راهنمای دانلود

لینک‌های دانلود

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

دانلود کتاب اسلام پزشک بی دارو

علم غذاشناسی از علومی است که امروز توسعه بیشتری یافته و مورد علاقه عموم طبقات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *