کتاب کی نوشته دنیل اچ. پینک

کتاب کی

کتاب کی: همه ما می‌دانیم زمان‌سنجی همه چیز است، اما در مورد خود زمان و زمان‌سنجی اطلاعات کمی داریم. زندگی ما جریان پیوسته‌ای است از تصمیم‌های «کِی»؛ چه وقت یک کسب‌وکار را راه‌اندازی کنیم، کِی یک کلاس را زمان‌بندی کنیم، کِی در یک رابطه عاطفی با فرد دیگری جدی شویم، و … ما تاکنون این تصمیمات را بر اساس بینش و حدس‌وگمان‌هایمان اتخاد می‌کرده‌ایم.

دنیل اچ. پینک (Daniel H Pink)، با بهره‌گیری از یک مجموعه غنی از تحقیقات روان‌شناسی، زیست‌شناسی و اقتصاد نشان می‌دهد که چگونه می‌توانیم از این الگوهای پنهان جدید استفاده کنیم تا جدول زمانی ایده‌آل خود را ایجاد کنیم. او ایده‌پرداز مطرح حوزه موفقیت و کسب‌وکار، و نویسنده کتاب‌های پرفروش «انگیزه – DRIVE» و «TO SELL IS HUMAN»، ترفندهای علمی زمان‌سنجی را شناسایی کرده تا به ما کمک کند که در کار و زندگی موفق‌تر باشیم.

چگونه می‌توانیم یک شروع متزلزل را تبدیل به یک شروع تازه کنیم؟ چرا باید از رفتن به بیمارستان در عصرها خودداری کنیم؟ چرا آوازخوانی به همراه دیگران به اندازه ورزش کردن برای شما مفید است؟ زمان ایده‌آل برای استعفا از یک شغل، تغییر حرفه و یا ازدواج کردن کی است؟

همه ما می‌دانیم زمان‌سنجی همه چیز است، اما در مورد خود زمان و زمان‌سنجی اطلاعات کمی داریم. زندگی ما جریان پیوسته‌ای است از تصمیم‌های «کِی»؛ چه وقت یک کسب‌وکار را راه‌اندازی کنیم، کِی یک کلاس را زمان‌بندی کنیم، کِی در یک رابطه عاطفی با فرد دیگری جدی شویم، و… ما تاکنون این تصمیمات را بر اساس بینش و حدس‌ و گمان‌هایمان اتخاد می‌کرده‌ایم.

اغلب فرض می‌شود که زمان‌سنجی یک هنر است. اما دنیل پینک در کتاب «کِی؛ ترفندهای علمی زمان‌سنجی عالی» نشان می‌دهد که زمان‌سنجی در واقع یک علم است.

کتاب کی: ترفندهای علمی زمان‌سنجی عالی (When: the scientific secrets of perfect timing) جزو پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز و آمازون است، در این اثر دنیل اچ پینک آخرین تحقیقات و اطلاعات زمان‌سنجی را با داستان‌هایی جذاب و آموزنده و نیز توصیه‌هایی عملی و کاربردی ترکیب کرده، تا به خوانندگان کتاب، بینشی عمیق و متقاعد کننده بدهد که بتوانند زندگی غنی و دوست‌داشتنی‌تری را تجربه کنند.

این اثر در کمپین نشر آگاهی و با حمایت بانک ملت بصورت رایگان عرضه شده است.

در بخشی از کتاب کی: ترفندهای علمی زمان سنجی عالی می‌خوانید:

در یک صبح گرفته فوریه، وقتی نور خورشید روی بیلبوردهای بزرگی که تخفیف پنجاه درصدی لباس‌های عروسی را تبلیغ می‌کردند می‌تابید، بزرگ‌ترین شهر هند در حال بیدار شدن بود. این جا در بمبئی، بوی دود در هوا پراکنده است. خودروها، کامیون‌ها و گاری‌های موتوری جاده‌ها را بند می‌آورند و مانند غازهای خشمگین، بوق می‌زنند. کارمندان در لباس‌های هندی در خیابان‌ها حرکت می‌کنند و وارد قطارها می‌شوند. «اهیلو ادهاو»، چهل ساله، کلاه سفید خود را تنظیم می‌کند و روی دوچرخه خود می‌پرد تا کار خود را شروع کند.

ادهاو در منطقه «ویلو پارلی» بمبئی پدال می‌زند و از فروشندگان خیابانی که همه‌چیز از کلم تازه گرفته تا جوراب‌های بسته‌بندی شده می‌فروشند عبور می‌کند و به سمت جلوی یک ساختمان می‌رود. از دوچرخه پیاده می‌شود (توانایی پیاده شدن سریع از روی وسایل در حال حرکت یکی از مهارت‌های بیشمار ادهاو است). وارد ساختمان می‌شود و با آسانسور به آپارتمان خانواده «توراکیا» در طبقه سوم می‌رود.

ساعت 9:15 دقیقه بامداد است. یک بار زنگ می‌زند و دوباره آن را می‌فشارد. در باز می‌شود. بعد از یک عذرخواهی کوتاه به خاطر معطل شدن در پشت در، «ریانکا توراکیا» یک کیسه برزنتی قهوه‌ای می‌دهد که به اندازه یک گالن شیر است. داخل این کیسه، چهار ظرف فلزی استوانه‌ای است. داخل این ظرف‌ها که «تیفین» نام دارند، نهار همسر اوست (گل کلم، لپه زرد، برنج و نان). سه و نیم ساعت دیگر، این نهار خانگی روی میز شوهرش در مرکز بمبئی، در سی کیلومتری آن‌جا ظاهر خواهد شد. و حدود هفت ساعت بعد، کیسه برزنتی و ظروف خالی دوباره در همین خانه ظاهر می‌شوند.

ادهاو یک داباوالاست. (دابا در هندی همان ظروف فلزی هستند و والا ترکیبی از انجام‌ دهنده یا کاسب است). در خلال نخستین شصت و هشت دقیقه این دوشنبه، او پانزده عدد از این نهارها را گردآوری می‌کند و هر کیسه را به دسته و یا ترک دوچرخه خود می‌بندد. سپس با تیمی از چندین داباوالای دیگر که کیسه‌های خود را از جاهای دیگر این محله نیم میلیون نفری جمع کرده‌اند همراه می‌شود و غذاها را دسته‌بندی می‌کند و بیست عدد از آن‌ها را بر پشت خود می‌گذارد و سوار بخش باری یک قطار می‌شود و این نهارها را به فروشگاه‌ها و دفاتر کاری منطقه تجاری شهر می‌رساند.

برای رای دادن کلیک کنید
[مجموع: 2 میانگین: 5]

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *